A magyar irodalom híres „szakácsai”



Az Irodalom a konyhában programsorozat 1. része irodalmunk szakácsai és ínyencei közül emel ki néhányat.

Linkajánló a témakörben:
Krúdy Gyula: Az emlékek szakácskönyve
Híres emberek – kedvenc ételek
Toll és Ínyesmesterség – Szakácskönyv „az irodalmi örömök régiójában” és a cenzúra árnyékában
Magyar írók nagy (és kis) vacsorái (ebédei)

Előadó: Bíró-Balogh Tamás – SZTE Modern Magyar Irodalom Tanszék, tud. segédmunkatárs

  • Művelődési Ház és Könyvtár, Földeák
    2012. december 4.

  • Városi Könyvtár, Csanádpalota
    2012. december 4.

  • Somogyi-könyvtár
    2012. december 19.

Kapcsolódó képek:

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük