Regionális vetélkedő 2015

 OLVASÁSI VETÉLKEDŐ AZ INTERNETEN
2015. október 5–31.

konyvek_szamitogepA szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár, a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár és a békéscsabai Békés Megyei Könyvtár online regionális olvasási vetélkedőt hirdet OLVASÓ DÉL-ALFÖLD – 2015 címmel.

Vetélkedni három kategóriában lehet: gyermekeknek, illetve felnőtteknek szóló irodalom olvasásával, valamint helyismereti témában. A játék időtartama alatt az Olvasó Dél-Alföld  weboldalon minden kategóriában hetente új kérdések lesznek elérhetők, amelyek helyes megválaszolásával bárki eséllyel vehet részt a versenyben. Weboldalunkon a játékhoz kapcsolódó könyvajánlásokat is találnak az érdeklődők, figyelemmel kísérhetik a vetélkedő menetét.

A játék nyertese az lesz, aki a legtöbb könyvet olvassa el az adott időszakban az ajánlott könyvek listájáról és helyesen válaszol feltett kérdésekre. (Megyénként a két legjobb eredményt díjazzuk értékes könyvcsomaggal.) A vetélkedőhöz kizárólag online formában, az alábbi adatok feltüntetésével lehet csatlakozni: név, e-mail-cím, lakcím, a település neve, és – ha könyvtári tag – az olvasójegy száma és a települési könyvtár neve. (A könyvtári tagság nem feltétele a játékban való részvételnek.)

Az egyéni résztvevők mellett a könyvtárak is nyerhetnek a játékban: az a könyvtár, amelynek legtöbb beiratkozott olvasója játszik velünk, értékes könyvcsomagot kap.

A vetélkedő időtartama: 2015. október 5–november 20. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

A kategóriákhoz tartozó bejegyzések:

Kapcsolódó képek:

Share