Gasztronómiai barangolás a magyar irodalomban Borbás Marcsival

borbas_marcsi
Az Irodalom a konyhában programsorozat 5. (záró) foglalkozása

Borbás Marcsi  televíziós műsorvezető, szerkesztő több műsorában, előadásában, írásában foglalkozik a hazai gasztronómia és a magyar irodalom kapcsolatával. Elegendő, ha a Gasztroangyal című televíziós sorozatra vagy a Magyar Konyha szakfolyóirat hasábjain megjelenő Borbás Marcsi konyhája című írásokra gondolunk. Képernyőn és papíron egyaránt szívesen kelti életre régi idők étkezési szokásait, melyek a magyar írói hagyományban is nyomon követhetők.
A programsorozat zárórendezvényén “gasztrotörténetek” és legendás receptek kerülnek terítékre csipetnyi irodalommal fűszerezve.

  • Városi Könyvtár, Csanádpalota
    2013. április 10.
  • Művelődési Ház és Könyvtár, Földeák
    2013. április 10.
  • Somogyi-könyvtár, Szeged
    2013. április 10.

 

Kapcsolódó képek:

Share

Hozzászólások lezárva.