Ajánló: CikCakk – új gyermekmagazin indult!

cikcakk

A bejegyzést a szülők figyelmébe – a lapot olvasásra gyermekeknek ajánljuk.

A Family CikCakk  magazin egy új, kéthavonta megjelenő, keresztény értékeket közvetítő gyermekmagazin, amelyet a Harmat Kiadó 2013 augusztusában indított el.

Játék, hit, nevetés és tudás – a lapban közölt írások a valós élet izgalmas kérdéseire keresnek választ. Rovataink a természet- és társadalomtudományok,  művészetek, hobbik, valamint  a sport témakörében közölnek cikkeket a korosztály érdeklődési körének megfelelően. Humoros feladatokkal, pályázatokkal, rejtvényekkel vehetnek részt a gyerekek a lap további „szerkesztésében”. (Tovább: cikcakk.hu)

A digitális nemzedék gondolkodása már nem lineáris, hanem ugrásszerű. Rengeteg információt igényelnek, a mi feladatunk pedig ezt az információéhséget tudományos megalapozottsággal, ugyanakkor a gyermekek számára érdekes, figyelemfelkeltő módon kielégíteni – mondta el Miklya Luzsányi Mónika a Harmat Kiadó gondozásában megjelenő Family Cikcakk magazin főszerkesztője, számos oktatási segédanyag, gyermek- és ifjúsági könyv, valamint dokumentumkötetet díjazott szerzője. (Tovább: amdala.hu)

„A magazinnal az erkölcstan oktatás témáihoz is igazodva szeretnénk kreatív módon, valódi élményt nyújtva segíteni az értékek átadását, ráadásul egy olyan időszakban, amikor az olvasásra szoktatásért naponta meg kell küzdeni” – mondta dr. Herjeczki Kornél, az idei tanévre erkölcstan tankönyvet is megjelentető Harmat Kiadó igazgatója a Mesemúzeumban tartott bemutatón. (Tovább: meseutca.hu)

Share

Hozzászólások lezárva.