Az olvasás ünnepe – ismét könyvhét!

uk_plakat_2013
Programunk és vele honlapunk az olvasás népszerűsítését tartja legfontosabb céljának. Így ezen a helyen is felhívjuk a figyelmet a hamarosan kezdődő 84. Ünnepi Könyvhétre! Az országos kínálat mellett mindenekelőtt a dél-alföldi eseményke, azon belül is a szegedi programokra invitáljuk most az oldal látogatóit.

Számtalan rendezvénnyel, köztük könyvbemutatókkal, dedikálásokkal, író-olvasó találkozókkal, könyvkiadók, folyóiratok programjaival várják június 4. és 13. között az olvasás szerelmeseit Szegeden.

A szegedi programok hagyományos központi színtere a Dugonics tér, ahol az országos rendezvényekhez hasonlóan június 6. és 10. között várják az érdeklődőket. Itt állnak majd a könyvkiadók sátrai és itt található a beszélgetések, színházi és zenei produkciók egyik fontos helyszínéül szolgáló színpad is. A központi helyszín mellett kávéházak, művelődési intézmények is otthont adnak a rendezvényeknek. Június 6-án rendezik a hivatalos megnyitót: a Dugonics téren Nyáry Krisztián nyitja meg a könyves ünnepet.

A teljes szegedi programkínálatról a Somogyi-könyvtár blogjának segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők.

Share

Hozzászólások lezárva.