“Hogy állunk?!”

konyvek_macska
Az előző híradás óta három hét telt el és a beérkezett online megfejtések száma csaknem megduplázódott: perceken belül eléri a hatezret! Egyre többen és egyre nagyobb lelkesedéssel kapcsolódnak be a játékba.

Lássuk ismét – így félidőhöz közeledve – azokat a  településeket, ahonnan a legtöbb helyes megfejtés érkezett eddig elektronikus úton: Üllés, Békés, Szarvas, Csongrád, Szeged, Kiskunmajsa, Hódmezővásárhely, Dévaványa, Makó, Mezőkovácsháza. Úgy tűnik, többen tartják helyüket az élbolyban, ám néhányan az elmúlt három hétben “olvasták be” magukat a legjobbak közé.

Ne feledjük azonban, hogy a végső eredmény a települések lélekszámának arányában kerül majd kiszámításra! Könnyen lehet, hogy nem az itt felsorolt települések közül kerülnek ki a győztesek…

Ami a megyék sorrendjét illeti, egyelőre Békés és Csongrád megyéből kapcsolódtak be többen a játékba, Bács-Kiskun olvasói bizonyára a második szakaszban erősítenek majd bele.

Továbbra is igaz: gondolj kedvenc könyvtáradra és olvass minél többet, hogy a Te lakóhelyed legyen “a Dél-Alföld legtöbbet olvasó települése”

Kapcsolódó képek:

Share

Hozzászólások lezárva.